Lezing ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’ - VOL bijeenkomst dinsdag 29 oktober 2019

Lezing ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’  - VOL bijeenkomst dinsdag 29 oktober 2019
Datum:  dinsdag 29 oktober 2019

Lezing ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Terwijl de vooruitgang ons de dingen gemakkelijker maakt en we meer tijd zouden moeten overhouden, is het omgekeerde het geval: we hebben het gevoel dat we het steeds drukker krijgen en onze taken sneller moeten vervullen. Alsof de laatste eilandjes oningevulde tijd door stijgend water steeds kleiner worden om binnenkort helemaal te verdwijnen.

Paul Loomans zal ons in deze lezing laten ervaren hoe wij door te gaan Tijdsurfen meer rust en voldoening in ons leven kunnen verkrijgen. Met zeven concrete aanwijzingen voert hij ons terug tot de essentie van al het handelen: vertrouwen op je gevoel en aanwezig zijn in wat je doet. Door je te laten leiden door je intuïtie, zul je jouw activiteiten op het juiste moment doen. Als je vervolgens ook de druk en de stoorzenders ontmantelt, ontstaat er basisrust en ga je vanzelf de dingen met aandacht en plezier doen. De methode van tijdsurfen die hij in de lezing zal ontvouwen, laat zien hoe verrassend dichtbij dit doel is. 

 

Thema’s:
1. De valkuil van het multitasken
2. Wat geeft voldoening?
3. Hoe houd je balans tussen activiteit en rust?
4. Omgaan met onderbrekingen
5. Prioriteren, omgaan met deadlines
6. Emotionele stress tot rust brengen
7. Je intuïtie gebruiken

 

Over Paul Loomans

Paul Loomans is auteur en oprichter van de StressOntknoping. In 2014 werd zijn boek ‘Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen’ bekroond als beste spirituele boek van het jaar. In 2016 verscheen ‘Goed gevoel, emoties als medicijn’. Hij geeft workshops en trainingen waarin hij laat zien hoe je stress kunt voorkomen en vanuit innerlijke rust kunt leven. Hij begeleidt organisaties en bedrijven om een gezonde en effectieve manier van werken te hanteren. Paul Loomans is zenmonnik sinds 1984. Hij ontwikkelde zijn methode op basis van zeninzichten. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.