Bijeenkomst thema Zichtbaarheid

Bijeenkomst thema Zichtbaarheid
Datum:  maandag 15 november 2021

****** voorlopig volgeboekt ******

De vorige avond rond het thema Zichtbaarheid met Aukje Nauta was wat ons betreft een superleuke avond. Maar jullie hebben nog een tweede avond van ons tegoed. Hebben we in oktober gekeken naar schaamtevrij zichtbaar zijn… dit keer gaan we vol in de spotlight!

Zin in een avond vol nieuwe kennis, inzichten, interactie en inspiratie? Wil je leren jezelf en je bedrijf krachtig te presenteren, te pitchen vanuit een krachtige kernboodschap? Wil je vol zelfvertrouwen jouw klant overtuigen, met als resultaat meer klanten en groei van jouw bedrijf?

Kom dan 15 november naar de VOL-thema-avond Zichtbaarheid met Patrick van Gils van TOPpresentaties (www.toppresentaties.nl). Patrick is trainer, spreker, coach en ambassadeurmaker. Hij leert ons de geheimen van inspirerend te spreken en communiceren. Daarnaast wordt het vooral een interactieve avond waarin we onder leiding van Patrick in groepjes gaan sparren zodat we daarna VOL in de spotlight kunnen!

Wanneer
maandag 15 november

Locatie
KNAP!  Leren & Meer Vleuten
Poortland 59, 3451 VA Vleuten
(locatie van VOL-lid Monique Deenik)

Tijd

  • 19.15 uur inloop met thee en koffie
  • 19.35 uur mededelingen door bestuur
  • 19.45 uur start avond ‘Zet jezelf in de spotlight!’ met Patrick van Gils
  • 21.30 uur borrel en netwerken tot ca. 22.00 uur

Deze avond is er geen zeepkist. Wil je iets melden (graag!) gebruik dan de VOL-Linkedin-groep.

Bij de locatie wordt niet gescand op de QR-code. We vragen nadrukkelijk om bij verkoudheid klachten of andere symptomen die op Coronabesmetting kunnen wijzen, thuis te blijven. De zitplaatsen zullen ruim opgesteld worden zodat afstand houden mogelijk is. De bijeenkomt zal ook live per Zoom te volgen zijn, echter zal om technische redenen niet worden opgenomen.

Geef je snel op! 
Via de VOL-website of via thema@verenigingvol.nl

VOL Thema Commissie Zichtbaarheid,
Anneke, Diana, Frouke, Latifa, Susanna