Balans | Stress en herstel, hoe zorg je voor een goede balans?

Balans | Stress en herstel, hoe zorg je voor een goede balans?
Datum:  vrijdag 14 januari 2022

Door Annemieke Vink

*Let op: Meld je je aan voor 10 januari a.s.? Dan ontvang je een korte vragenlijst van CSR. Deze test geeft inzicht in jouw stresslevel. De uitslag ontvang je in een kort rapport samen met een aantal adviezen.

We ervaren allemaal wel eens stress in ons leven. Nu is er met stress is op zich niets mis. Stress is functioneel en kan je helpen op het juiste moment over genoeg focus en energie te beschikken. Maar tevéél stress kan leiden tot allerlei klachten, fysiek en mentaal. Met als ‘eindpunt’ een burn-out.

Deze avond zoomen we wat dieper in op stress. Wat is stress eigenlijk? Wat gebeurt er in je lichaam als je stress ervaart? Hoe blijf je fysiek en mentaal in balans? Annemieke Vink neemt je mee in de achtergronden van stress met een presentatie en filmpjes en allerlei tips.

Zelf ga je ook aan de slag: vooraf vul je een vragenlijst in, waarin je zicht krijgt op je eigen stressniveau. Tijdens de sessie wisselen we in break out rooms met elkaar uit wat ons helpt om in balans te blijven. Ook nemen we enkele korte oefeningen door die helpen om te ontspannen.

Annemieke Vink is stress-coach en partner van het CSR-centrum, een expertise-centrum voor stress en burn-out.  Annemieke biedt coaching en re-integratiebegeleiding aan mensen met stressklachten, burn-out en chronische aandoeningen.

Online: inloop 19:25 - start 19:30 - einde ca 21:15 uur