De verenigingskalender

 • Etsy made local market

  De Etsy made local market vindt plaats in Deining in de kas, Utrecht, van 11.00 tot 17.00 uur. 

 • Bijeenkomst 8 december 2017 - Pubquiz

  In december hebben we weer onze jaarlijkse Pubquizz bijeenkomst. Inmiddels traditie geworden en opgeleukt door de Lovely Ladies!

 • Nieuwjaarsbijeenkomst

  Onze nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op 8 januari bij Anafora. We hopen jullie allen te zien en te kunnen toosten op een prachtig nieuw jaar. Verdere informatie volgt. 

 • Schrijfworkshop Verover je werkgebied

  Anoek Roodenburg verzorgt op 12 januari 2018 weer een schrijfworkshop, van 9.30 tot 16.30, locatie volgt nog. 

 • Schrijfworkshop Blijf in beeld

  Op 19 januari 2018 verzorgt Anoek Roodenburg de schrijfworkshop Blijf in beeld.

 • Algemene Ledenvergadering, lunchbijeenkomst Abrona

  Op 13 februari vindt de ALV plaats, van 11.00 tot 14.00 uur, bij Abrona in De Meern. 

 • Bijeenkomst VOL maart, aspirantenavond

  De eerstvolgende VOL bijeenkomst is op woensdagavond 7 maart 2018. Aspiranten zijn weer van harte welkom. We zullen deze avond ons vernieuwde, geheel eigen VOL ondernemersspel gaan spelen, met dank aan Prina! Foute vragen, bijzondere inzichten in elkaar en in je eigen ondernemerschap, lol en serieuze noten tussendoor. We hebben er weer zin in!

 • Workshop webshop fotografie Foto-N-Zo

  Heb je ook een webshop? Dan weet je hoe belangrijk het is daar aantrekkelijke foto’s op te hebben, maar wat maakt een foto aantrekkelijk? Natuurlijk is dat heel persoonlijk toch zijn er een aantal facetten, beeldelementen, waar je op kan letten om zo je foto’s nog aantrekkelijker te maken.

 • Bijeenkomst VOL april, nu inschrijving via de site!

  Op 12 april zal onze bijeenkomst in het teken staan van de AVG: wat verandert er op het gebied van privacy? Wat heeft dat voor gevolgen voor jou en je organisatie? Hanneke Boom, onze penningmeester, zal deze avond informatie over de AVG met ons delen.

  Voordat zij dit doet zullen eerst aan de ALV de financiële stukken over het jaar 2016 en 2017 ter goedkeuring worden aangeboden. De stukken zijn als bijlage in de bestuursmail van 22 maart te vinden. 

  De bijeenkomst vindt deze keer plaats in 't Wapen van Haarzuylen, Brink 2 te Haarzuilens. Inloop vanaf 19.15.

 • Masterclass Ontwikkelen leercultuur in zorg-organisaties

  Op 14 april van 13.30 tot 16.30 organiseer ik in het zuiden van het land met collega coach Monique Derks de interactieve workshop/masterclass 'Ontwikkelen van een leercultuur binnen organisaties in de zorg', voor HRM'ers, opleidingsfunctionarissen en teamleiders. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Natuurlijk ook voor VOLlers die interesse hebben of voor iemand uit je netwerk. Neem nu deel voor 97,- euro p.p. 

 • Quick cursus fotografie

  Hoe tevreden was jij over je foto's tijdens je laatste vakantie? En je hebt toch een goeie (lees dure) camera maar ja waar dienen al die knoppen voor? Wil je nu eindelijk weten hoe je camera werkt en hoe je mooiere foto's kunt maken schrijf je dan in voor de quick cursus fotografie, we starten op 24 april. Meer informatie of je inschrijven kan op www.foto-n-zo.nl/cursussen-workshops/quick-cursus-fotografie

 • Inspiratie Tour BuitenGewoon Kunst

  15 & 16 mei is de Inspiratie Tour met een Utregs tintje van de Stichting BuitenGewoon Kunst. Prina van Prima Ontwerp helpt met het organiseren van deze tour. 13 Kunstenaars met een beperking komen naar Utrecht. Ze worden gekoppeld aan 13 lokale kunstenaars en gaan schetsen in de stad. 4 November worden de kunstwerken geveild. De opbrengst gaat naar de ontwikkeling van een kunstopleiding voor mensen met een beperking. Meerdere VOL leden werken mee aan deze Tour. Ook eens een handje helpen? Kijk op www.buitengewoonkunst.nl 

 • Bijeenkomst VOL 22 mei 2018

  Een inspirerende avond verzorgd door een van De Hollansche Meesters, Xander Coolen, een avond die je niet mag missen..
  Op een leuke en creatieve manier zal Xander Coolen ons meenemen in zijn verhaal over hoe je met vijf concrete acties voor meer business kunt zorgen.
  Voor degene die Xander niet kennen: Xander is mede-eigenaar van De Hollandsche Meesters, een bedrijf dat ondernemers verder helpt in het verleggen van de eigen grenzen. Of beter gezegd: om helemaal niet in grenzen te denken. Hij staat bekend om zijn positieve instelling en blijheid en hij is enorm sociaal betrokken. Vanuit die kracht laat Xander je net even anders naar je bedrijf kijken.
  Een inspirerende sessie die je op een eigenwijze manier verder zal brengen.

 • Workshop Smartphone fotografie

  Smartphone fotografie workshop, door Frouke Ringenoldus, op 2 juni van 10-13 uur. Meer informatie https://www.foto-n-zo.nl/cursussen-workshops/workshop-smart-phone-fotografie/

 • Bijeenkomst VOL juni Zomeruitje

 • Bijeenkomst 5 september, Het Vrouwenhart, Geertjes Hoeve

  Een bijzondere spreekster! Cardioloog Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan hart- en vaatziekten. Naast een uitleg over het (vrouwelijk) hart en hartklachten, geeft zij tevens tips en adviezen om beter voor je hart te kunnen zorgen. Janneke Wittekoek voltooide haar specialisatie tot 2008 en begon vervolgens een carrière als ondernemer in de zorg. In 2013 opende zij de HeartLife klinieken in Utrecht. 

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Schilderlessen: ontdek, speel en verdiep! Kleur is een taal en kunstzinnige materialen zijn het middel. Ontdek de impact van kleur op jou en je omgeving tijdens een zestal schilderlessen door Mathea Boogert. Je gaat de diepte werking van kleur ervaren en jouw zintuigen worden geprikkeld. Je ontdekt de taal van kleur en hoe kleur jouw gevoelsleven verrijkt, jou bekrachtigt en jouw welbevinden vergroot. Meld je aan voor de zes lessen op de vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 op 7 & 21 september, 5 & 19 oktober, 2 & 16 november voor 150,- euro. Meld je aan via info@matheaboogert.nl of bel 06-18964085. 

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Zie beschrijving activiteit en wijze van inschrijven op 7 september 2018. 

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Zie beschrijving activiteit en wijze van inschrijven op 7 september 2018. 

 • Bijeenkomst VOL oktober 'Kijkje in de keuken'

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Zie beschrijving activiteit en wijze van inschrijven op 7 september 2018. 

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Zie beschrijving activiteit en wijze van inschrijven op 7 september 2018. 

 • Bijeenkomst VOL 12 november aspirantenavond

  Hoe ORGANIZED ben jij? Aspirantenavond georganiseerd door ons meest opgeruimde bestuurslid, Saskia Sidler.

 • Schilderles Boog Kunst en Coaching

  Zie beschrijving activiteit en wijze van inschrijven op 7 september 2018. 

 • Bijeenkomst VOL december