Zomeruitje 2022 - Vollerd 2022

Zomeruitje 2022 - Vollerd 2022

25 juni 2022

VOL-lerd 2022: Latifa Barou

Wat was het weer een bijzonder mooie dag gisteren. Alle waardering en dank voor het TOP zomeruitje team, bestaande uit Anneke, Annemieke en Matte Marij. We hebben gezongen, gefietst en vogels gemaakt in inkt. En natuurlijk weer even bij elkaar ingecheckt. Op een heerlijke plek, met lekker eten en vooral heel veel toffe vrouwen.

Dank voor alle goede zorgen, lieve zomeruitje-dames!

En... tromgeroffel... we hebben natuurlijk ook de VOL-lerd uitgereikt. Onder de indruk van de grote hoeveelheid stemmen én de mooie (en terechte!) woorden aan het adres van alledrie de genomineerden, laten we vol trots weten dat Latifa het komend jaar de titel VOL-lerd mag dragen!

Dit is wat jullie over haar zeiden:
"Zichtbaar. Gedreven. Met lef."
'Krachtige ondernemer die kansen ziet en benut."
"Mooi hoe ze ook eerlijk deelt hoe haar enthousiasme en doelgerichtheid een valkuil kan worden."
"Warme, betrokken persoonlijkheid."
"Bijzonder en toch gewoon herkenbaar."
"Latifa zet zich maatschappelijk in voor inclusiviteit en participatie."
"Haar aanwezigheid als VOL lid: warmte, humor, kracht en ambitie."
"Een echte netwerker en verbinder."
"Een voorbeeld van hoe je onderneemster, werkgeefster, moeder, vrijwilligster kunt zijn in (maatschappelijke) betrokkenheid."

Ook Annemarie en Narda kregen veel stemmen en een zee van mooie woorden. Alle drie de dames ontvangen deze natuurlijk van ons per mail. Een mooi cadeau.

Dank voor ieders betrokkenheid, in welke vorm dan ook.
We spreken elkaar ongetwijfeld hier (of tijdens een wandeling in het park als we werken aan de opdracht in het thema Geld ;-)), maar voor nu alvast een hele, hele mooie zomer gewenst!